7 November 2017

SunData zorgt ervoor dat de zon niet voor niets schijnt!

Zonne-energie wordt steeds goedkoper en populairder. En dat is mooi, want van schone, duurzame energie heb je nooit genoeg. Maar om echt van zonnepanelen te genieten, moeten ze wel energie opwekken. Want uiteindelijk gaat het niet om het aantal zonnepanelen, maar om de hoeveelheid opgewekte energie.

Daar is SunData voor. Wij monitoren en analyseren de opbrengst van zonnepanelen op een slimme manier.

En dat dit hard nodig is, vindt ook de jury van de ASN wereldprijs. Daarom is Sundata verkozen door de vakjury tot finalist. Uit de bijna **300 inzendingen** is **SunData, als 1 van de 2 finalisten** boven komen drijven in de categorie ‘Klimaatbescherming’

Als jonge ondernemers zijn we waanzinnig trots op de bevestiging dat we relevant werk doen, en iets goeds voor de wereld.

Help je mee? Dit kan door op ons te stemmen. Zo kunnen we de bekendheid van ons product vergroten, samen meer schone energie opwekken en kans maken op de ASN Wereldprijs. Stemmen is zo gepiept!

  1. Maak eerst een account aan op de website van de wereld van morgen
  2. Nu wordt het leuk, je kunt gaan stemmen op SunData!

Kom je er niet uit? Om het zo makkelijk mogelijk te maken hebben we een korte beschrijving gemaakt hoe je jouw stem kunt uitbrengen.

Als beloning voor jouw moeite, verloten we een Waka waka onder alle stemmers, de meest efficiënte en duurzame solar-lamp ter wereld. Wil je kans maken op deze Waka waka? Stuur dan een printscreen van je bevestigingsscherm naar wereldprijs@sundata.nl

Thanks!